Mažaaukščių namų gyvenvietė VYŠNIOS šiemet yra populiariausias projektas Pilaitėje

Geros žinios | 2024.05.14

Nukopijuota!

Pasibaigus pirmiems keturiems šių metų mėnesiams, Pardavimų ir klientų patirčių vadovė Edita Gudauskiene džiaugiasi, kad OMBERG GROUP vystomas projektas VYŠNIOS yra absoliutus lyderis Pilaitės mikrorajone – 55 proc. visų Pilaitėje parduotų butų yra VYŠNIŲ pirmo ir antro etapo namuose.

„Žinome, kad mūsų klientai ypatingą dėmesį skiria pastato kokybei ir būsto išlaikymo kaštams – aukščiausios A++ energinės klasės namuose VYŠNIŲ gyventojai mėgaujasi tvariais sprendimais ir kasdieniu komfortu. Be to, VYŠNIOS išsiskiria papildomais privalumais ir gerai apgalvotais sprendiniais. Pavyzdžiui, nors projektas yra mažaaukštės statybos, suprojektavome liftus, kad iš požeminio parkingo galėtumėte patogiai grįžti su pirkiniais, o iš jaukaus kiemo – su vaikišku vežimėliu. Požeminis parkingas leidžia skirti daugiau erdvės rekreacinėms zonoms, vaikų žaidimo aikštelėms ir erdvioms terasoms. 

Na ir žinoma, tikra vyšnia – OMBERG GROUP komandos sukurta vizija apie didžiausią Vilniuje, net 3 ha ploto, rekreacinę zoną su pasivaikščiojimų ir dviračių takais, poilsio aikštelėmis bei vyšnių parku projekto teritorijoje. Džiaugiuosi visos komandos pasiektu rezultatu ir mūsų klientais, kurie pradeda naują etapą savo širdžiai brangiuose namuose su vyšnių sodu!“

Tuos, kas ieško naujų namų, kviečiame susipažinti su projektu vysnios.lt bei apsilankyti gyvai – galbūt tai ir jūsų nauji širdžiai brangūs namai?

Rezultatai apskaičiuoti pagal citynow.lt pateikiamus duomenis.