„Omberg group“ įsigijo sklypą Kaune, planuoja pirmąjį komercinį projektą

Geros žinios | 2022.07.12

Dalia Andrulionienė
Nukopijuota!

NT plėtros bendrovių grupė „Omberg group“ Kaune įsigijo beveik 2 ha sklypą. Jame ji kurs 7 tūkst. kv. m ploto daugiafunkcinės paskirties patalpų kompleksą (angl. „stock-office“), kuris taps pirmuoju grupės komercinio NT projektu.

„Šis projektas – pirmas ir ilgai planuotas mūsų žingsnis į visiškai naują sritį – komercinio NT kūrimą. Planuojame joje plėstis ne tik Lietuvoje, bet ir už šalies ribų.

Per pandemiją daug įmonių savo veiklą perkėlė į virtualią erdvę, tad vadinamieji „stock“ biurai dabar – itin paklausūs. Jie skirti smulkiam ir vidutiniam verslui, kuriam svarbu vienoje erdvėje suderinti sandėliavimo, prekybos ir administracinių patalpų poreikius“, – sako „Omberg group“ vadovė Dalia Andrulionienė.

Sklypą Brazdžionio gatvėje, šalia Vakarinio aplinkkelio „Omberg group“ pasirinko dėl patogios jo lokacijos. Ji užtikrins nuolatinį klientų srautą, yra patogi kauniečiams, aplinkinių rajonų gyventojams.

„Sklypas yra prie pagrindinių greitkelių sankirtos, turi gerai išvystytą infrastruktūrą, puikų matomumą. Būsimi nuomininkai įsikurs kokybiškose, aukščiausius statybos standartus užtikrinančiose patalpose, kuriose bus galima derinti elektroninę bei fizinę prekybą“, – teigia Ieva Genevičienė, „Omberg group“ plėtros ir inovacijų vadovė.

Patalpų kompleksas leis verslui vienoje vietoje sandėliuoti prekes, užsiimti prekyba ir turėti administracines patalpas.

Projekto statybas „Omberg group“ planuoja pradėti pirmąjį 2023 metų ketvirtį, o duris naujasis kompleksas turėtų atverti tų pačių metų pabaigoje.

Apie „Omberg group“

„Omberg group“ pernai tapo antra daugiausiai butų Vilniuje pardavusia NT bendrove. Šiuo metu įmonių grupė, bendradarbiaudama su atvirojo tipo informuotiems investuotojams skirta investicine UAB „Šiaurės Europos investicinis fondas“ ir uždarojo tipo informuotiems investuotojams skirtu investiciniu fondu „North Europe Real Estate Development Fund“, sostinėje plėtoja daugiabučių projektus „Skylum“, „Bajorų lajos“, „Viršuliškių stogai“ ir „Vyšnios“.